Doe vanaf 8 februari 2021 mee met de gratis 5-daagse challenge!

 Vul hieronder je naam en e-mailadres in om mee te doen

Je gaat ermee akkoord om zo nu en dan ook tips en andere informatie per mail te ontvangen. Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn privacyverklaring.

HOE KUN JE DE MOEDER ZIJN DIE JE WILT ZIJN?

Het woord relaxed komt niet vaak voor in het vocabulaire van een moeder. ‘Moeder zijn’ en ‘relaxed zijn’ is geen makkelijke combinatie, en het is vaak een grote uitdaging om in je drukke leven als moeder rust in jezelf te vinden. Zéker afgelopen jaar, waarin alles anders was dan je ooit gekend hebt.

DE 5-DAAGSE RELAXED MOM CHALLENGE

In deze korte challenge gaan we terugblikken op het bewogen jaar dat we achter de rug hebben. Wat heeft het gedaan met jou als moeder? Hoe voelde jij je bij alle onzekerheden? Hoe heb je dat ervaren? Wat heeft het met je gedaan? Welke nieuwe inzichten heb je over jezelf en je gezin gekregen?

Waar ben je helemaal klaar mee en wat wil je graag achter laten in 2020? En wat heeft je leven verrijkt, wat wil je meenemen naar 2021?

Wat is je verlangen, wat heb je nodig om in 2021 de relaxed mom te zijn die je graag wilt zijn?

TIJD OM DE BALANS OP TE MAKEN!

Zelf ben ik op 8 december jarig. En al zolang als ik me kan heugen start ik op mijn verjaardag met het overdenken van het afgelopen jaar. Ik kijk terug op alles wat er is gebeurd, wat ik heb gedaan en hoe ik me daarbij heb gevoeld. Wat was fantastisch, wat maakt me blij, waar ben ik trots op, waar wil ik meer van?

Maar ik kijk ook naar de minder leuke dingen. Wat wil ik niet herhalen? Wat wil ik anders gaan doen en voelen? Wat is daar voor nodig en wat wil ik dan WEL? Waar verlang ik naar? Welke dingen wil ik komend jaar realiseren en wat voor een doel wil ik daaraan verbinden?

Dat zijn de vragen waar ik mezelf de laatste drie weken van het jaar de ruimte voor geef om een antwoord op te vinden. Ik doe dit al zo’n 30 jaar en het heeft me heel erg geholpen om elk jaar opnieuw on track te zijn en het beste uit mezelf naar boven te halen.

~ Je hebt niet meer tijd nodig voor me-time. Alleen een andere focus.  ~

SAMEN OP ONDERZOEK UIT

Dit jaar was natuurlijk anders dan anders. Daarom zullen bovenstaande vragen misschien wel nóg sterker bij je spelen dan voorgaande jaren. Daarom wil ik mijn persoonlijke einde-jaar-ritueel heel graag met je delen. Dat doe ik in een 5-daagse challenge.

In deze 5 dagen help ik je inzicht te krijgen in wat een relaxed mom voor jou is én wat jij nodig hebt om ook dit werkelijk te zijn in je dagelijks leven als moeder.

En omdat de challenge start op mijn verjaardag is het mijn cadeautje aan jou. Meedoen is dus helemaal GRATIS!

Ben jij erbij? Zie ik je op mijn verjaardag met de aftrap van mijn ritueel? Ik kijk er enorm naar uit om dit feestje samen met jou te gaan vieren!

DE RELAXED MOM CHALLENGE

Wat: inzicht in wat jij nodig hebt om de relaxed mom te zijn die je wilt zijn. Wat zijn jouw wensen en verlangens voor 2021?

Hoe: online, met video’s, audio’s, oefeningen & live coaching

Wanneer: Van 8 t/m 12 februari 2021

Tijd: Een kwartiertje per dag op een moment dat het jou uitkomt

Met wie: samen met andere moeders, onder leiding van Yvonne Baars

Je gaat ermee akkoord om zo nu en dan ook tips en andere informatie per mail te ontvangen. Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn privacyverklaring.