Doe mee met de gratis 5-daagse challenge!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan
ontvang je bericht zodra er een nieuwe datum bekend is.

Je gaat ermee akkoord om zo nu en dan ook tips en andere informatie per mail te ontvangen. Je gegevens worden verwerkt zoals vermeld in de privacyverklaring.

HOE KUN JE DE MOEDER ZIJN DIE JE WILT ZIJN?

Het woord relaxed komt niet vaak voor in het vocabulaire van een moeder. ‘Moeder zijn’ en ‘relaxed zijn’ is geen makkelijke combinatie, en het is vaak een grote uitdaging om in je drukke leven als moeder rust in jezelf te vinden. Zéker in deze bizarre tijd, waarin alles anders was dan je ooit gekend hebt.

DE 5-DAAGSE RELAXED MOM CHALLENGE

In deze korte challenge gaan we kijken hoe het nu met je gaat. Wat doet deze lockdown met jou als moeder? Hoe voel jij je bij alle onzekerheden? Hoe ervaar je deze tijd? Wat doet het met jou en je kinderen? Welke nieuwe inzichten heb je over jezelf en je gezin gekregen?

Waar ben je helemaal klaar mee en wat wil je graag achter laten? En wat heeft je leven verrijkt, wat wil je juist behouden ook als we weer in een normaler vaarwater komen?

Wat is je verlangen, wat heb je nodig om de relaxed mom te zijn die je graag wilt zijn?

TIJD OM DE BALANS OP TE MAKEN!

Het is belangrijk om regelmatig een moment van bezinning in te lassen. Zeker als er zoveel van je gevraagd wordt als nu.

De tijd die je neemt om terug te blikken op de afgelopen periode verdien je dubbel en dwars terug. Het geeft je inzicht in wat je hebt gedaan en hoe jij je daar bij voelde. Wat was fantastisch, wat maakt me blij, waar ben ik trots op, waar wil ik meer van?

Kijk ook naar de minder leuke dingen. Wat wil ik niet herhalen? Wat wil ik anders gaan doen en voelen? Wat is daar voor nodig en wat wil ik dan WEL? Waar verlang ik naar? Hoe wil ik mij voelen als moeder? Wat wil ik mijn kinderen meegeven? Welke dingen wil ik realiseren en wat voor een doel wil ik daaraan verbinden?

Antwoorden op deze vragen helpen je om de moeder te zijn die je wilt zijn. Om on track te zijn met wat jij belangrijk vindt voor jezelf en je kinderen en het beste uit mezelf naar boven te halen.

~ Je hebt niet meer tijd nodig voor me-time. Alleen een andere focus.  ~

SAMEN OP ONDERZOEK UIT

Afgelopen periode was natuurlijk anders dan anders. Daarom zullen bovenstaande vragen misschien wel nóg sterker bij je spelen. In deze 5-daagse challenge deel ik mijn persoonlijke terugblik-ritueel met je.

In 5 dagen help ik je inzicht te krijgen in wat een relaxed mom voor jou is én wat jij nodig hebt om ook dit werkelijk te zijn in je dagelijks leven als moeder. Zelfs in deze gekke tijden waarin zoveel van jou als moeder gevraagd wordt.

Dit gun ik alle moeders, ik geef het jou cadeau. Meedoen is dus helemaal GRATIS!

Ben jij erbij? Zie ik je op 22 februari met de aftrap van dit ritueel? Ik kijk er enorm naar uit om dit samen met jou te gaan doen!

DE RELAXED MOM CHALLENGE

Wat: inzicht in wat jij nodig hebt om de relaxed mom te zijn die je wilt zijn. Wat zijn jouw wensen en verlangens voor de komende tijd?

Hoe: online, met video’s, audio’s, oefeningen & live coaching

Wanneer: Nog niet bekend

Tijd: Een kwartiertje per dag op een moment dat het jou uitkomt

Met wie: samen met andere moeders, onder leiding van Yvonne Baars

Je gaat ermee akkoord om zo nu en dan ook tips en andere informatie per mail te ontvangen. Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn privacyverklaring.