Yes! Je hebt de eerste stap naar een relaxter leven gezet. HULP IS ONDERWEG!
Je e-book is onderweg naar jouw mailbox! Heb je het niet ontvangen, check dan even je spamfolder.

EN NU?

Kijk eerst even deze video!

Nou heb je straks mijn e-book in je mail, en dan? Gun je jezelf de tijd om het ook direct te lezen, of vind je dat je eerst nog allerlei andere dingen af moet maken?

Daar heb je alweer een bekende valkuil te pakken: eerst voor alle anderen om je heen zorgen voor je eindelijk aan jezelf toekomt. Probeer daar nu eens direct al iets anders in te doen. Verbaas jezelf door vandaag nog een momentje in te bouwen om dit e-book eens rustig te lezen. Vanavond met een kop thee op de bank bijvoorbeeld, of in bed voor het slapen gaan. Dan gun je jezelf al meteen vandaag oprechte aandacht. En daar begint het allemaal mee!

IK WENS JE VEEL ONTSPANNEN LEESPLEZIER

HEB JE DE SMAAK TE PAKKEN? EN WIL JE METEEN DE VOLGENDE STAP ZETTEN?

DOE DAN MEE AAN DE RELAXED MOM CHALLENGE!

Binnenkort starten we weer met deze challenge. Tien dagen lang begeleid ik jou en andere moeders, en laat ik jullie kennismaken met de VROUW-methode. Ga ontdekken waar je naar verlangt en wat je kunt doen om dat verlangen waar te maken. Laagdrempelig, concreet en direct toepasbaar: de Relaxed Mom challenge is voor al die moeders die voelen “dat er iets anders moet” maar niet weten waar ze moeten beginnen. Ik neem je graag mee op pad!