ontvang deze speciale mama meditatie direct in je mailbox

Zorg niet alleen goed voor je kinderen maar ook voor jezelf! 

De maatregelen waar we afgelopen jaar mee hebben moeten dealen zijn voor iedereen een uitdaging. Zeker voor moeders!

En dan nu de strenge lockdown. Die heeft veel impact op moeders en dat hakt erin. Ik wil je graag een hart onder de riem steken. Deze audio met geleide meditatie zal je helpen diep te ontspannen en op te laden. Stress los te laten, uit je hoofd te komen, in je lijf te zakken en je hart te openen. Je komt weer in het NU en kunt veel meer genieten. 

Daar heb jij recht op en je kinderen ook!

Laat je mailadres achter en ontvang de audio met geleide meditatie GRATIS in je mail. Niet ontvangen? Check dan even je spambox.

Je gaat ermee akkoord om zo nu en dan ook tips en andere informatie per mail te ontvangen. Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn privacyverklaring.

ANDEREN OVER DEZE MEDITATIE

“Ik mail je om terug te geven dat ik het een erg mooie en fijne audio vind. Ik gebruik hem de laatste weken dagelijks voor het slapen gaan. Het helpt mij erg om te ontspannen en val er meestal snel van in slaap. De momentjes waarbij je denkt aan een fijn moment met je dierbaren vind ik erg mooi!  Heel erg bedankt!”

Silvia Zantinge,

moeder van een dochter en een zoon

“Lieve Yvonne, ik vind jouw meditaties geweldig. Je hebt zo’n fijne zachte stem. Daar word ik vanzelf al rustig en ontspannen van.”

Tamara van Maurik,

moeder van een zoon

Ik doe mijn oortjes in, ga liggen, zet de audio aan en zodra je stem start komt er gelijk ontspanning. Zo fijn! Meestal val ik al snel in slaap en wordt ik de volgende ochtend pas weer wakker.

Annemiek,

moeder van twee zoons

“De audio’s van Yvonne vind ik altijd fijn en ontspannend. Een rust-momentje voor mezelf, waar ik echt naar kan uitkijken. Vooral na een drukke dag. Ik kan heel snel relaxen bij haar stem. Aanrader!”

AnneMeijs,

moeder van een zoon en een dochter

Vul hier je e-mailadres in
en ontvang deze speciale mama meditatie direct in je mailbox