Vul hier je e-mailadres in
en ontvang het gratis e-book direct in je mailbox

ONTDEK WAT MORGEN METEEN ANDERS KAN

Wil jij graag op een meer ontspannen manier de dag doorkomen en kun je wel wat tips gebruiken die je gaan helpen om direct morgen al verschil te ervaren? Download dan mijn gratis e-book. Met dit e-book krijg jij inzicht in jouw moederbrein en hoe jij die vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je!

Laat je mailadres achter en ontvang het e-book GRATIS in je mail. Niet ontvangen? Check dan even je spambox.

Je gaat ermee akkoord om zo nu en dan ook tips en andere informatie per mail te ontvangen. Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn privacyverklaring.

ANDEREN OVER DIT E-BOOK

“Hartelijk dank voor dit E-book! Ik heb het in één keer uitgelezen en daarna meteen doorgestuurd naar mijn vriend, omdat ik denk dat hij daar ook wat aan heeft 🙂 Ik herken mezelf grotendeels in je voorbeeldverhalen en de tips zijn heel concreet. De toevoegingen over het brein vind ik zeer nuttig, het geeft een completer beeld over hoe wij waarom werken.. en waarom wij hoe werken! De audio’s zijn helder, duidelijk, goed te volgen en prettig te luisteren. De oefeningen goed te doen en ook goed te onthouden. Ook deze zal ik meer toepassen. Nogmaals dank.

Heel veel liefs,”

Swantje Duker

“Dit e-book ligt op mijn nachtkastje zodat ik het kan doorbladeren als het even nodig heb. Het leest lekker makkelijk weg en ik herken me er volledig in. De informatie over hoe je brein werkt is heel begrijpelijk en voor mij erg fijn om te weten. M’n hoofd wil graag alles beredeneren dus het is prettig dat de tips goed zijn onderbouwd. Het helpt me te beseffen wat je waarom doet en wat voor effect dat heeft. En natuurlijk of ik het zo wil blijven doen… De tips zijn heel praktisch en makkelijk te integreren. Kortom, een mooi boekje!”  

Anne-Marieke,

moeder van twee meisjes, een tweeling

“Ik word heel blij van dit e-book, wat een waardevolle dingen staan erin! Vanuit mijn druk-druk-druk-brein scande ik in eerste instantie door het boekje heen en zag direct wat het me gaat brengen en dat het niet teveel gedoe is om het ook echt uit te voeren. Het zijn allemaal kleine, heel haalbare dingen! Het intro raakte me; dit is wel echt de kern waar wij moeder soms zo tegenaan kunnen lopen. Verder voelen de teksten vrij van oordeel en heel opbouwend, erg fijn! Ik kan iedereen aanraden er mee aan de slag te gaan.”

Tamara,

moeder van twee zoons

“Tjongejonge, wat zijn de verhalen in dit e-book herkenbaar zeg! Dat alleen al is heel fijn: om te weten dat andere moeders tegen dezelfde dingen aanlopen als ik. De tips en uitleg van Yvonne helpen me bovendien enorm om concrete kleine veranderingen aan te brengen in mijn dag, waardoor deze meteen een stuk soepeler verloopt. Ik merkte het verschil dus ook letterlijk al de volgende dag, net zoals het boekje belooft. 🙂 Dank je wel voor deze fijne opkikker, dit was net wat ik even nodig had!”

Annemiek,

moeder van twee zoons

Vul hier je e-mailadres in
en ontvang het gratis e-book direct in je mailbox